Espresso – Din lokala tidning

Festlig nyöppning av hälsolokal

De två terapeuterna fann varandra förra hösten då båda letade lokal i Älmhult och gick på en gemensam visning. Därefter letade Pernilla Hallborg och Emma Pettersson efter en lokal att dela på till sina företag Pernillas Hälsa och Emmas Massage & Kroppsvård.

På Eriksgatan 12 hittade Pernilla och Emma en lokal de var nöjda med och kunde dra igång verksamheten. Olyckligtvis drabbades delar av Älmhult av översvämningar under ett av sommarens skyfall. Så även Pernilla och Emmas lokal.

– Jag hade två dm vatten i mitt behandlingsrum, berättar Pernilla. Det var alltså bara att börja om från början igen med lokalen.

Efter att ha bytt ut möbler och mattor kunde de båda terapeuterna hålla en ”nyöppning” torsdagen den 28 september. Ca 30-40 personer slöt upp, båda nya och gamla kunder. Under trevliga former fick de se lokalen och prata med Pernilla och Emma om deras verksamheter.

– Vi är väldigt nöjda med kvällen, kommenterar Emma och Pernilla. Vi har fått många positiva kommentarer om lokalen och folk tycker vi har skapat en lugn miljö. Det tycker vi är viktigt med tanke på att vi båda arbetar med att människor ska hitta en balans och ett lugn som leder till bättre hälsa.

De tar nu emot i sina respektive verksamheter efter bokning. Pernilla är zonterapeut och Emma massageterapeut. Emma utbildar sig även till Kraniosakral terapeut. Bådas verksamheter handlar om att arbeta med och få igång kroppens självläkning för ett bättre mående.

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x