Espresso – Din lokala tidning
fira livet

Fira livet

Det är märkligt hur livet alltid hittar en väg framåt. Efter vinterns mörka tid kommer våren alltid med nytt liv.

Genom trottoaren vid vårt hus växer det en buske som jag varje år måste klippa ner så att den inte är i vägen. Genom asfalten, trots mina ihärdiga försök att hålla den borta, växer busken vidare. Livet hittar alltid vägar framåt.

Jesus budskap ger oss hopp om att livet alltid vinner. Påsken som vi lämnat bakom oss säger att döden inte har sista ordet. Livet segrar alltid. Inget kan hindra livet från att växa och frodas. I helgens evangelietext från Joh 16:20 säger Jesus: Ni kommer att sörja, men er sorg ska vändas i glädje. De goda nyheterna om Jesus säger oss att livet alltid vinner i slutändan. De goda nyheterna om Jesus säger oss att du och jag kan få lära känna det eviga, fullkomliga livet som besegrat döden och mörkret. Och detta är det eviga livet säger Jesus: att de känner dig, den ende sanne Guden, och den som du har sänt, Jesus Kristus.

Låt oss fira livet och tillsammans söka Honom som skänkt oss det: Jesus Kristus.

JOHAN STENSTRÖM

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x