Espresso – Din lokala tidning

Flygande start för yoga i centrum

Med idén om ett holistiskt hälsocenter mitt i  Älmhult öppnade The Greenhouse för ett år sedan. Nu är verksamheten i full gång!

– Vi erbjuder 20 drop-in klasser per vecka med yoga, pilates, meditation, personlig träning, body-fitness, anti-gravityyoga, barn- och familjeyoga, för att nämna några alternativ, berättar Shona Maggio som driver The Greenhouse.

Shona, som ursprungligen är från Kanada, är internationell yogalärare, wellnessambassadör och samtidigt sexbarnsmor. Utöver kursverksamheten erbjuder The Greenhouse ett spa-rum med massage och ansiktsbehandlingar. I lokalerna, som ligger precis vid torget, finns även en EKO-boutique och det charmiga Raw Food-caféet Fika House.

En plats för inre frid

På schemat för hösten finns både drop-in-klasser och kurser i det breda utbudet.

– Vi erbjuder bland annat gravid- och baby and me-yoga, nybörjareyoga, relaxyoga, mindfulness och meditation, flygande yoga och ta hand om dig själv.

Syftet med The Greenhouse är på sikt att skapa en plats där människor kan landa i sig själva genom att att frigöra stress, återhämta sig från utbrändhet, röra på sig, skratta och hitta sin lycka och hälsa.

Breddat verksamheten

Under det år som centret har varit igång har verksamheten även expanderat till kommunerna utanför Älmhult, så som Ryd, Växjö och Malmö. Shona Maggio har blivit inbjuden att undervisa på Skandinaviens största Yogakonferens ”The yoga games” i Malmö. Hon har precis fått sitt första klädmärkessponsring och gjort sin första wellnessreklamfilm.

”Hälsa i tre dimensioner”

I samarbete med internationella yogalärare, wellnessambassadörer och wellnessexperter fokuserar The Greenhouse på att se den enskilda personen och tillämpa vad Shona kallar ”hälsa i 3D”, som hjälper kroppen, sinnet och själen.

I kundkretsen finns flera lokala företag som bokat gruppträningar och yoga under året och gett bra feedback.

– Vi erbjuder även barnkalas med yogatema och trumcirklar. Påsken 2019 tar vi kunder till Island för en yoga retreat. Jag är så tacksam för att så många kommer hit varje dag för att träna, säger Shona.

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x