Espresso – Din lokala tidning
fctfct 2

Flytt och nystart för Osby Förmedlingscentral

Förmedlingscentralen startade 2015 då Alf Ljungberg tog över lokalerna efter Suzzis hylla som då låg i Barnvagnshuset i Osby på cirka 1500 kvadratmeter. Sen dess har det hänt en hel del. Det senaste är att verksamheten har flyttat till helt nya lokaler på Tryckerigatan. Närmare centrum och granne med Osby sommarmöbler.

fctfct 4

Flytten har tagit lång tid och varit en omfattande process.
– Ja rensningen och flytt har krävt otaliga lass till tippen, berättar Alf. Sen har OTM i Osby kört 35 rundor till våra nya lokaler. Men nu finns allt på plats även om vi ännu inte fått upp allt på hyllorna ännu. Men vi ska vara klara till Osby Outlet kör igång.

fctfct 3

Konceptet är det samma

Precis som tidigare så är en stor del av sortimentet, prylar som förmedlas vidare från gammal ägare till nya.
– Men vi ökar ständigt med eget sortiment, berättar Alf. En storsäljare är vaxdukar på löpmeter. Finns i många olika designer som passar alla högtider året runt. Men vi köper ständigt in nytt för att det alltid ska finnas något nytt hos oss.

Laddar för outlet

fctfct

Det har varit några hektiska veckor med flyttning så Alf har inte haft möjlighet att fundera på så mycket annat.
– Nej men nu är det äntligen dags, säger Alf med lättnad. Jag är 73 år men har både energi och glädje med en nystart. Vi jobbar alla dagar i veckan. Måndagar kan vara en dag då vi vilar, men annars är filosofin att vi måste ha öppet när folk är lediga. Så nu känns det härligt att äntligen få hälsa alla gamla och nya kunder välkomna till våra nya lokaler.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x