Espresso – Din lokala tidning
För mycket reklam!

För mycket reklam!

Den här tidningen drivs av inspiration. Varje dag får vi, i samtal med läsare och annonsörer, positiv energi som driver oss framåt. Ska man ta fram någon kritik så får man ibland höra att tidningen innehåller för mycket reklam. Det är ju svårt att driva ett företag enbart på inspiration. Men reklamen är inte enbart till för finansiering. Den är lika viktigt för dig som läsare.

Den här tidningen innehåller ungefär 50 % annonser. Jämför gärna med andra gratistidningar som kan ha upp till 90 % reklam. Men det viktiga i sammanhanget är ju att reklamen är relevant för dig som läsare. Alla lokala företag har ett behov av att marknadsföra sig. Att det går bra för våra lokala företag är viktigt. Det är där vi själva, våra grannar, släkt och vänner – jobbar. Det är därifrån alla pengar kommer som via skatter ska driva omsorg och skola. Så våra lokala annonser är helt avgörande för vårt samhälle.

Så reklamen i denna tidning är helt avgörande för oss. Men precis lika avgörande för våra företagare och därmed också för dig som läsare. Så ju mer lokala alternativ du väljer, desto mer pengar får vi till att bygga skolor. Så titta gärna lite närmare på våra annonser också.
Det lönar sig i längden.

Johnny Billinger

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy