Espresso – Din lokala tidning

Friluftsdagen

Det har slått över för matte. Hon envisas med att dra ut mig trots snö och minusgrader! Hon har dessutom sytt och stickat kläder till mig. Jo – dom är ju varma och sköna men… bredrandigt? Jag ser ju tjock ut!

Den andra dräkten är sydd i rosa sammet med spets. Den är suverän att rengöra underredet på bilen med, det har jag testat.

Jag är ganska nöjd med denna familjen. De ger mig lagom med mat (lite för lite enligt mig men matte vill inte att jag ska bli tjock) och jag får sova i sängen på natten. Katterna hjälper mig med motionen, mattes Collie Pirat har skön päls att krypa in i för att vila middag.

Annons
lindgrens kampanj 790x250

Häromdagen var mattes bonusbarnbarn här  – då fick de för sig att vi skulle ut på ön och grilla korv och marshmallows. Matte sa att det var min själ det ungar behöver nuförtiden. Komma ut i naturen och bli skitiga!

Så vi travade iväg. Det var 2 minusgrader men matte hade både klätt mig och tagit med lammskinn och en varm korg till mig. De eldade och försökte grilla korv på pinnar som de täljt till. Korven blev svart med blåsor utanpå och rå inuti. Ändå påstod matte att det var den godaste korven på länge !

Men trots det och trots elden så frös jag. Matte mumlade något om  “typiskt småhundar…” sen fick hon gå hem med mig. Nåja jag kröp in i Pirats 

]]>

Relaterade inlägg

Prositen i Bäckaskog

Ingela Lindström

Danska soldater på Kristianstads gator

Ingela Lindström

Dags att drömma om vår och sommar!

admin

Att fostra en matte

admin

Julkul att dekorera granen

Ingela Lindström

Hoppsan – det blev visst en valp

Ingela Lindström

Modern som fick tio års straffarbete

Ingela Lindström

Avslutningar

Ingela Lindström

Barn har underbara kommentarer om livet

admin

Odlingstips!

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

document.querySelector('#qc-cmp2-ui > div.qc-cmp2-footer.qc-cmp2-footer-overlay.qc-cmp2-footer-scrolled > div > button.css-xr4sss').addEventListener('click', () => { window.nucleus?.consent_given() })