Espresso – Din lokala tidning
skogsbrynet

Frivillig i Göinge

Är du en frivillig Göing som vill göra skillnad för barn och unga? Nu kan du hjälpa till att sätta guldkant på både din egen och andras tillvaro. Vill du hjälpa till med högläsning, erbjuda läxhjälp eller inspirera, motivera och erbjuda din livskunskap? Anmäl dig att vara ett stöd och en förebild för våra unga. Du kan anmäla ditt intresse på ostragoinge.se/frivilligiog eller till Maria 044-775 65 86, maria.gornebrand@ostragoinge.se eller Therese 044-775 65 87, therese.oleskog@ostragoinge.se

Ny mötesplats i Sibbhult

Nu finns det en helt ny mötesplats på Skogsbrynet i Sibbhult! 13 stycken deltagare kom på premiärdagen, som förutom den obligatoriska fikan, innehöll gympa – på efterfrågan av deltagarna själva.

Initiativtagarna Ingela Hjalmarsson och Marita Svensson hade lite tid över och vill göra något för seniorerna i Sibbhult. Båda har genomfört en introduktionskurs för frivilliga och är med i nätverket ”Frivillig i Göinge”.

Kommande träffar är den 25 maj och den 8 juni kl. 14.00. Sedan håller mötesplatsen stängt under sommaren för att starta upp igen den 24 augusti, och därefter är det öppet varannan vecka.

Källa: ostragoinge.se

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x