Espresso – Din lokala tidning
frukostmöte webb

Frukostmöte med Osby Komvux

Vi hälsar alla företagare välkomna till ett frukostmöte den 3 april . Denna gång kommer vi fokusera på Osby Komvux där studie- och yrkesvägledaren Mirjam Lindberg besöker frukostmötet . Vi träffas på onsdagen den 3 april klockan 08.15 i Osbysalen i Osby kommunhus. Välkomna!

Vi arrangerar kontinuerligt frukostmöten med näringslivet för att informera om våra verksamheter och ge möjlighet att ställa frågor direkt till oss. På det sättet hjälps vi åt att skapa ett bra samarbete och en öppen dialog.

När? 3 april klockan 08.15 till 09.30

Var? Osbysalen i Osby kommunhus. Ingång på innergården

Anmäl dig till info@osbynaringsliv.se senast den 29 mars.

Träffa studie- och yrkesvägledare Mirjam Lindberg på frukostmötet

Mirjam Lindberg vägleder elever och Osby kommuns invånare inför studie- ochyrkessituationer, samt informerar om bland annat utbildningar, arbetsliv och arbetsmarknad.

För att veta vilken typ av personal våra företagare letar efter gällande behörighet, erfarenhet, kunskaper och mycket mer är det viktigt att lära känna varandra. Frukostmötet är ett tillfälle för dialog och samverkan.

Medverkande på frukostmötet: Mirjam Lindberg som är studie- och
yrkesvägledare på Komvux och Jimmy Ekborg – näringslivsutvecklare

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x