Espresso – Din lokala tidning
silly love songs

Fullbokat för Silly love songs på Kulturhuset

MUSIK. Allt har sin tid och plats. Just nu är det ett gäng nära vänner och garvade musiker som dammat av ett koncept som fick pausa för pandemin. Men nu har det repats och Silly Love Songs ett faktum. Intresset har varit så stort att vännerna fått sätta in en extra föreställning på Kulturhuset i Hässleholm.

Rolf Höst är ”upphovsman” till hela Silly Love Songs-idéen som utgår från en konsert på Alla hjärtans kväll. Att samla alla igen i en mysig salong och hoppas på att folk vill komma och lyssna.

– I den värld som vi lever i, behövs verkligen lite kärlekstema. Vi som är med har valt ut våra egna Love Songs-favoriter, berättar Janne Runesson. Alltså en härlig blandning av personligheter o låtar. Eftersom några av oss t o m har vuxit upp tillsammans sen 60-talet och sen spelat 60-70 tals musik i ”oändligt massa år”, kommer det att bli det en bra blandning tillsammans med den ”yngre generationen”, som givetvis tillför ”lite modernare” tongångar.

ETT NYTT MUSIKKAPITEL

Redan förra året var konserten på gång, men eftersom Alla hjärtans dag krockade med en jazz-konsert så bestämde gruppen sig för att flytta ett år fram i tiden. Där är vi nu. Dessutom på en onsdag som nu är vikt för gamla älskade klassiker.

Under hösten har de åtta repat var och en för sig, men nu träffas de och slår sina ackord tillsammans.

– Ja vi är numera lite utspridda, så jättekul att få komma tillsammans igen, berättar Janne. För de flesta hässleholmare så är det välkända personer som slår ett slag för kärleken.

– Jo vi har ju alla på olika sätt varit i farten, men för det här tillfället så handlar allt om Silly Love Songs. Ett helt nytt kapitel i Hässleholms musikhistoria.

Bild: Stående från vänster: Niclas Brandt, Lotta Alfredsson, Leif Holmberg, Rolle Wendin, Janne Runesson och Rolf Höst Sittande med gitarr: Henrik Henriksson (Monia Sjöström saknas på bilden)

TEXT: JOHNNY@ESPRESSOMEDIA.SE BILD: PRIVAT

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x