Espresso – Din lokala tidning

Glad och snäll

Så här i början av året  så tror jag många funderat på saker som ska tas tag i. Även om det inte är ett uttalat nyårslöfte, så är inledningen på året ett bra tillfälle till reflektion för att ta ett eller annat beslut.

Vi vet dock genom olika undersökningar att extremt få lyckas fokusera på sina personliga målsättningar. Men det behöver inte vara så komplicerat. Ett tips kan vara att ”bli mer glad och snäll”. För du vet väl att du kan påverka detta?

Att sprida leenden och att vara genuint snäll, är något du kan träna på. Kan vara svårt i början men när du märker hur livet förändras genom att din godhet ger dig så mycket tillbaka, så blir det enklare.

Att vara glad grundar sig i tacksamhet. Vi tar allt för mycket givet. Att just du och jag finns till är ju en helt otrolig matchning. Oddsen för det är kanske en på billionen. Att du vaknar på morgonen, kan stå upp och borsta tänderna, se dig själv i spegeln, äta en god frukost och få en kram av någon. Allt sådant är ett under i sig. Var glad över det.

Ett tips för dig som vill bli gladare är att varje morgon se dig själv i spegeln och känna glädjen för att du ska få uppleva ännu en dag. Fortsätt le till jobbet. Möt andra med ett leende och gläds åt det leende du får tillbaka. När du sen sitter där på sängkanten så märker du att glädjen sitter i. Enligt undersökningar så vet vi att oddsen för att vakna glad är extremt mycket större om vi somnar glada. Då får nästa dag en glad start och på den vägen är det.

Denna tidning är vårt livsverk, som till 100% handlar om att vara positiv och göra människor glada. Det jobbar vi med varje dag.

Vi hoppas att du som läser också känner det.

Johnny Billinger

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x