Espresso – Din lokala tidning
Gloss and protection - ny bilvårdsfirma i Broby

Gloss and Protection – ny bilvårdsfirma i Broby

MOTOR. Oavsett om du kör en Volvo 240 eller en Lamborghini är det viktigt att hålla bilens lack i gott skick.
– Vi hjälper till med både entusiastbilen och bruksbilen, säger Andreas Selg på nystartade Gloss and Protection i Broby.

Det bästa i livet får ta lite tid, menar Andreas Selg som startade Gloss and Protection som ett kvalitetsalternativ till billiga biltvättar.
– Jag använder samma produkter som jag har till min egen bil. Bilen är ju en stor investering och betyder både frihet att åka på semester och möjlighet att åka till sjukhuset… om man sköter sin bil och håller den i ordning blir det mycket roligare att äga och köra den!

Ökar livslängd och värde

Och om man siktar på att äga sin bil länge, eller få en slant när man säljer den är det viktig att underhållet av bilen inte blir eftersatt, menar Andreas.
– Asfalt, flygrost och andra kontaminationer gömmer sig i lacken och det förstör bilen på sikt. Vi rengör bilens lack på djupet, och erbjuder dessutom behandlingar som skyddar bilen och underlättar underhållet framåt.

Gloss and Protection
Andreas vill bygga upp långvariga relationer och förtroende med kunderna baserat på värdeorden passion, noggrannhet och tålamod.
Gillar utmaningar

Att starta upp en bilvårdsfirma under pågående pandemi är såklart en utmaning. Men Andreas gillar utmaningar!
– Jag har jobbat som musiker tidigare, och under några år inom färdtjänst. Jag har funderat på detta ett tag – bilar är ett stort intresse och jag vill göra något eget som motverkar den stress och press som man lätt hamnar i. Passion, noggrannhet och tålamod är vår vision och målet är att bygga upp långvariga relationer och förtroende med kunderna.

Från smått till stort

Och det är ju inte bara utsidan som räknas. Sanering av röklukt, återfuktning av skinnsäten såväl som stora invändiga städ- och rengöringsjobb finns också på firmans repertoar.
– Jag hade en kund som hade vält ut en hel färgburk i bagageutrymmet. Det blev mycket jobb, men vi fick bort varje spår av färg – och kunden blev helnöjd!
Bland andra tidigare jobb nämner Andreas gärna rekonditioneringen av Lacken på en röd Volvo 242:a.
– Oavsett om det är en äldre Volvo eller en Lamborghini så är vi redo att lägga ner samma jobb. Sedan kan män väl säga att vi erbjuder lite extra precision när det gäller entusiastbilarna. Men för en del kunder är ju 240:n som en Lamborghini!

Text: Erik@espressomedia.se

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x