Espresso – Din lokala tidning
Erik Johannesson

God jul från oss på Espresso media

I tidningsbranschen lever vi alltid några veckor i förväg – inte minst sedan vi gjorde om Espresso till en månadstidning. Decembernumret innebär alltid lite tomteverkstad – annonser ska pyntas, julhälsningar ska bokas och man ska passa på att skriva reportage medans snön ligger vit på taken.

Ett nyårslöfte som vi tror att vi kan infria är att 2024 åter bli nominerade till årets lokala magasin när branschorganisationen Gratistidningarna har sin gala i vår. Vi har varit nominerade i två år, och är väldigt stolta över hur vi har utvecklat tidningen under 2023. Vi har fått många positiva reaktioner, både av läsare och annonsörer, och har gott hopp om att det kan bli tredje gången gillt!

Julen är även en tid då mycket ska hinnas med. Lite extra spännande blev det när vår säljchef Thomas drattade omkull i hembygdsparken i Hässleholm när han en tidig morgon medverkade på invigningen av det belysningsprojekt som påbörjades förra året som ett samarbete mellan kommun och näringsliv i Hässleholm. Thomas kallas av många för ”Lången” och ni kan haja att det blir en bra smäll när han med sina dryga två meter dyker i backen. Axeln slog i, men lyckligtvis kom han undan med en stukning –
vilket vi är glada för.

Snart tar även vi lite julledighet för att landa i det nya året. Själv ska jag hoppa på tåget i Hässleholm några dagar innan jul och tuffa upp till Åre. Det är ganska fantastiskt att man kan kliva på snälltåget i Hässleholm på morgonen för att sedan kliva av i Fjällvärlden tretton timmar senare – utan att man behöver byta på vägen.

Som vanligt önskar vi trevlig läsning –
huvudreportaget i detta nummer handlar om Ann Jönsson på Naturhälsan i Glimåkra. En sann inspiratör och entreprenör som verkligen har vågat brinna för det hon tror på. Dessutom en himla trevlig kvinna med många strängar på gitarren. Om ni blir sugna på lite ny julmusik så kan ni förresten höra hennes jullåt ”stilla frid” på till exempel Spotify. Vi har även några extra korsord i detta nummer, som kanske kan komma till användning under lediga dagar. Tack alla annonsörer och läsare för ett spännande 2023. Vi ses igen när dagarna börjar bli ljusare!

God jul, och gott nytt år från oss på Espresso.

ERIK JOHANNESSON, REDAKTIONEN

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x