Espresso – Din lokala tidning

Göinge Träningscenter öppnar ny anläggning

dag kommunicerar många träningsanläggningar på landsbygden med människor som redan kan träning och som har lätt att förstå hur man ska träna. De anläggningar som finns på mindre orter erbjuder dessutom ofta sämre standard där även utbudet är mer begränsat än vad träningsanläggningar i större städer erbjuder sina medlemmar. Göinge Träningscenter har som mål att erbjuda något betydligt mer personlig i den nya premium-anläggning som kommer att öppna i Sibbhult i början av 2018.

I Sverige bär hela 53 % av befolkningen på övervikt, men den problematiken har Göinge träningscenter valt att göra något åt. De står inför en expansion av verksamheten där de kommer bygga och skapa en ny ”Premiumanläggning” som kommer vända sig till alla men framför allt till dem som aldrig tidigare tränat och behöver komma igång.

– Det här är en storsatsning med målet att få fler vanliga människor att börja röra på sig, förklarar Andreas Åsenlund.

Genom smarta träningsmaskiner, vilka vi oftast bara hittar på exklusivare gym i större städer, kommer alla medlemmar få en bra och trygg start samt även uppföljning på sin träning. Det innebär att medlemmarna kan se vilka resultat de uppnår.

– På detta sätt kan vi följa upp alla individuella behov på ett helt nytt sätt som gör att våra medlemmarnas motivation blir högre och även bestående, fortsätter Andreas.

En personligare anläggning

På den nya anläggningen lämnas inget åt slumpen utan Göinge Träningscenter kommer göra en stor satsning för att skapa möjligheter att erbjuda sina medlemmar de bästa träningsförutsättningarna de kan tänka sig.  En hel del mervärden kommer också ingå där medlemmarna exempelvis också erbjuds en Personliga Hälsoprofil där de själva kommer kunna se och följa sina framsteg.  Alla medlemmar kommer få ett personligt konto och när de tränar på de nya konditionsmaskinerna kommer de också kunna underhållas med nyheter online, tv, Netflix, Spotify och mycket mer.

– På styrkesidan satsar vi helt på maskiner där alla ska kunna träna, även de som har en skada eller behöver rehabiliteras. I vårt nya premium-koncept kommer självklart även gruppträning att erbjudas, på samma sätt som på anläggningen i Glimåkra, berättar Andreas.

För hela familjen

En annan nyhet blir att GTC kommer att satsa på barngrupper i dans och gymnastik, vilket skapar förutsättningar för att hela familjen kan träna samtidigt.

En viktig del i konceptet är den social aspekten. Den nya anläggning kommer ha en social yta med kaffemaskin, där kaffe ingår gratis till alla medlemmar.

– Vår tanke är att skapa en naturlig mötesplats för folket i byn, vilket för människor samman på ett positivt sätt, avslutar Andreas Åsenlund.

Fotnot: Invigningen av den nya anläggningen kommer ske  i början av 2018 och mer info om datum kommer så fort Göinge Träningscenter fått klart med allt som behöver göras, samt alla leverantörer.

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x