Espresso – Din lokala tidning
traffpunkten

Göingebor berättar: Läs om Thomas Danielssons perspektiv om att vara en Göing

En göing är en väldigt snäll och omtänksam person, som bryr sig väldigt mycket om människor, djur och natur. Har du fått en göing till vän, så är det en vänskap som håller genom hela livet om du sköter dina kort rätt.

thomas danielsson

Jag anser att jag kan kalla mig en stolt göing efter snart 55 år boende i Hanaskog, sånär som på cirka ett år då jag bodde i Kristianstad. Då saknade jag lugnet och de härliga människorna som bor i Hanaskog, så jag flyttade tillbaka igen.

Tillsammans med min familj driver jag Träffpunkten i Hanaskog, en butik, gatukök och spelhåla, sen snart 30 år tillbaka.

“Det som gör Göinge unikt är tystnaden, lugnet och människorna”

Jag har också under nästan hela livet varit engagerad i fotbollsklubben Hanaskogs IS på olika vis.

Jag hjälper även gärna till vid förberedelserna innan Time To Rock om jag har tid och möjlighet.

Mitt bidrag till att göra Göinge så bra som det är blir genom Träffpunkten, där vi försöker upprätthålla servicen i byn och göra det till en riktig träffpunkt.

Det som gör Göinge så unikt är tystnaden, lugnet, de underbara människorna och den härliga naturen inpå knuten.

Stafettpinnen lämnar jag över till Patrik Isaksson som är entreprenör i Göinge och som visar ett väldigt stort engagemang för Göinge på olika vis.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x