Espresso – Din lokala tidning

Good Morning UF – underlättar för morgontrötta

Simone Karlsson, Wilma Nilsson, Filippa Saistam och Clara Nordh Pettersson är fyra kreativa och målmedvetna tjejer som går sitt sista år på Ekbackeskolan i Osby. Nu är det äntligen deras tur att driva ett UF-företag.
– Vårt företag heter Good Morning UF. Vi kommer varje lördagsmorgon, med start 12/10, och levererar frallor till din ytterdörr, berättar Clara, som är företagets marknadsförare.

Att tjejerna skulle leverera frallor var inte deras första tanke.
– Nej absolut inte men efter mycket diskussioner sinsemellan kom vi fram till att frallor skulle vara en bra idé eftersom syftet med vårt företag är att underlätta för morgontrötta människor en helgmorgon.
Tanken är att kunderna ska slippa ta bilen och trängas bland de nybakta frallorna tidigt en lördagsmorgon, något som de unga företagarna tror att många skulle uppskatta.
– Istället för att trängas så får du det hemkört och det enda du behöver göra är att hämta in frallorna som vi hänger på din ytterdörr.

Annons
flexbanner avdelare 190x250
Annons
banner cx 60

Målet med Good Morning UF är att försöka nå ut till så många kunder som möjligt i osbyområdet och hjälpa dessa med frukostbestyren.
– Ja, vi lägger stort fokus på att få kunderna nöjda och självklart hoppas vi på återkommande beställningar, avslutar Clara (marknadsförare), Simone (ekonomichef), Wilma (VD) och Filippa (produktansvarig), som nu kommer lära sig mycket om hur det är att sköta ett eget företag.

Fotnot: För mer info eller frågor. Se facebook eller instagram.
Facebook: Good Morning UF
Instagram: goodmorning.uf

Relaterade inlägg

Vetenskapshuset ska öka intresset för naturvetenskap

admin

Diana återvände till Älmhult

admin

Espressos lokala gratistidningar

admin

Glimåkra folkhögskola – 60 år av goda möten

Ingela Lindström

Medvind utsett till Årets Kooperativ i Skåne

Ingela Lindström

Miljömedveten motion med HHF

Johnny Billinger

Felix i Iran

Ingela Lindström

Grogrund – arbetsinriktad rehabilitering

Ingela Lindström

Konkret Design UF

Ingela Lindström

Laserdome samlar poäng på Galleria Boulevard

Johnny Billinger

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy