Espresso – Din lokala tidning

Good Morning UF – underlättar för morgontrötta

Simone Karlsson, Wilma Nilsson, Filippa Saistam och Clara Nordh Pettersson är fyra kreativa och målmedvetna tjejer som går sitt sista år på Ekbackeskolan i Osby. Nu är det äntligen deras tur att driva ett UF-företag.
– Vårt företag heter Good Morning UF. Vi kommer varje lördagsmorgon, med start 12/10, och levererar frallor till din ytterdörr, berättar Clara, som är företagets marknadsförare.

Att tjejerna skulle leverera frallor var inte deras första tanke.
– Nej absolut inte men efter mycket diskussioner sinsemellan kom vi fram till att frallor skulle vara en bra idé eftersom syftet med vårt företag är att underlätta för morgontrötta människor en helgmorgon.
Tanken är att kunderna ska slippa ta bilen och trängas bland de nybakta frallorna tidigt en lördagsmorgon, något som de unga företagarna tror att många skulle uppskatta.
– Istället för att trängas så får du det hemkört och det enda du behöver göra är att hämta in frallorna som vi hänger på din ytterdörr.

Målet med Good Morning UF är att försöka nå ut till så många kunder som möjligt i osbyområdet och hjälpa dessa med frukostbestyren.
– Ja, vi lägger stort fokus på att få kunderna nöjda och självklart hoppas vi på återkommande beställningar, avslutar Clara (marknadsförare), Simone (ekonomichef), Wilma (VD) och Filippa (produktansvarig), som nu kommer lära sig mycket om hur det är att sköta ett eget företag.

Fotnot: För mer info eller frågor. Se facebook eller instagram.
Facebook: Good Morning UF
Instagram: goodmorning.uf

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy