Espresso – Din lokala tidning
sommarjobb i osby

Gör skillnad i sommar – sök sommarjobb inom omsorgen i Osby kommun

Vi är många som behöver dig i år, framför allt inom omsorgen. Vi söker bland annat sommarvikarier inom hemtjänsten, LSS och på våra vård- och omsorgsboenden. Gör skillnad för våra invånare och sök sommarens viktigaste jobb.

Du är kanske mitt i arbetslivet och vill testa något nytt?
Eller pensionär som vill jobba lite till? En student som vill ha extrapengar under sommaren? Kanske har du en ungdom i din närhet som vill jobba extra i sommar?

ETT ROLIGT OCH LÄRORIKT JOBB

moa olofsson

Moa Olofsson började som extra på Lindhem och tyckte om yrket så mycket att hon börjat studera till sjuksköterska.
– Jag trodde aldrig att jag skulle jobba med detta men nu kan jag inte tänka mig något annat. Efter min utbildning hoppas jag kunna jobba här på heltid. Jag vill gärna fortsätta jobba inom demensvården. Det är ett intressant jobb, ingen dag är sig lik och man måste hela tiden hitta olika sätt att kommunicera på då ingen människa är den andra lik.

DET BÄSTA MED JOBBET

– Man lär sig så mycket om andra och om sig själv. Man får träffa mycket människor och får förståelse för dem på ett helt annat sätt. Jag blir alltid så bra bemött och ha fantastiska kollegor. Moas tips till dig som söker jobb:
– Bara sök! Du kommer lära sig så mycket och inte ångra dig. Ha en öppen inställning, våga ta för dig och var öppen för nya idéer.

VILL DU VETA MER om jobben och hur du söker, så hittar du all information här:

skarmavbild 2024 02 19 kl. 19.06.22
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x