Espresso – Din lokala tidning
Betty på sensommaren

Gott nytt år!

HUNDTANKAR SUSANNE LUNDKVIST & BETTY

HUNDTANKAR. Matte säger att det är ett nytt år. Vi firade hos goda vänner med god mat och trevligt sällskap. Men sedan körde vi hem innan dom skulle skjuta raketer. Matte säger att det är det dummaste påfund människan kommit på . Hon vill att man ska sluta sälja alla former av smällare/ raketer.

Djur och människor tar stor skada av det och ändå gör vi inget!

I mellandagarna körde matte och husse i väg med mig till min fästman Valter. Matte vill att jag ska få valpar och vi har försökt 2 ggr innan men det blev inget av det. Denna gången hade Matte bestämt sig för att testa mig hos veterinären för att se vilken dag som var bästa tiden att para mig. Tyvärr fick både Matte och husse influensan och blev riktigt rejält sjuka. Så den dagen dom kunde träffa folk igen så var det bara att chansa . Vi får väl se om det blir något.

Vi fick fira jul en vecka senare, men det gick bra. God mat och julklappsspelet gjorde kvällen lyckad.

I dag har vi varit i djuraffären i Hjärsås och klippt klorna, Anna är så duktig på det. Där finns många kompisar att leka med! Dessutom är Matte glad vid att prata med Anna och Ann-britt som jobbar där. Husse säger att det är ett av få ställen där Matte kan möta sina jämlika, …

Dom har jättekul ihop.

Annars har vardagen börjat även här. Hjördis har vuxit och blivit lite ”hoppig” , hon hoppar över staketet i ur och skur.

Matte säger att hon ska be någon att skrämma hem henne nästa gång. Själv håller jag mig så nära soffan och sängen jag kan, speciellt på vinterhalvåret. Jag älskar att ligga under täcket och vila.

Nu säger matte att vi ska ut på promenad men då gömmer jag mig under soffan.

BETTY (OCH SUSANNE)

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x