Espresso – Din lokala tidning

Hälsoklappar på Apoteket

Det är nu två år sen Apoteket i Osby byggdes om. Sen dess har verksamheten utvecklats med både kunskap och nytt spännande sortiment.

– Ja det känns tryggt att alla våra produkter är utvalda och testade, menar Terese Andersson, butikschef i Osby. Vårt sortiment är så mycket mer omfattande idag utöver mediciner. Visionen är ”Ett liv i Hälsa” vilket då innebär betydligt mer än recept.

Lokal handel

Nu i juletider så ökar julklappstipsen även hos Apoteket.

– Ja vi vänder oss till alla åldrar. Här finns julklappstips för män, kvinnor och barn. Till och med Zlatan har ett helt nytt sortiment för kvinnor, berättar Orietta Forsell. Men kanske vår julsenap är det som säljer bäst just nu.

För Terese och Orietta är lokal handel ett stort fokus.

– Ja även om några butiker försvunnit så finns det jättemycket kvar att upptäcka. Vi vill gärna slå ett slag för lokal nyfikenhet. Det lönar sig.

Goda smaker

Förutom den årliga senapen, i år med smaken chili-honung, så erbjuder Apoteket också lakrits och choklad. För utsidan så finns det också ett stort sortiment av hudvård och numera också smink.

– Ja det finns ju inte så många i Osby som säljer smink idag, förklarar Orietta. Vårt sortiment är, som allt annat, allergitestat. Vi har också tagit in ett sortiment av örhängen i kombination med att vi utför medicinsk håltagning i öron.

Hela kroppen

Butiken är fylld med produkter som på olika sätt ingår under hälsoprodukter.

– Det kan vara blodtrycksmätare, hjärt/kärl, stödstrumpor etc, som konkret bidrar till bättre koll eller hjälp. Men utöver det så har vi ett sortiment som täcker hela kroppen som fixar våra mer vardagliga problem. Så du som klurar med julklappsfunderingar – ge bort något som gör bättring.

Välkommen till oss:

Västra järnvägsgatan 22, Osby

Tel: 0771-450 450 ÖPPET:

Måndag-fredag 9-18

Lördag: 9-14

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x