Espresso – Din lokala tidning
NäringslivUtbildning

Handla tryggt med UF

UF-företagare Osby
UTBILDNING. Ida Hagelvik och Molly Nilsson går på Ekbackeskolans Ekonomiprogram, EK18 i Osby. I augusti startade de upp sitt UF-företag Handla Tryggt som riktar sig till riskgruppen under pandemin.

När Ida och Molly skulle starta ett UF-företagoch tänkte de på alla de som är i riskgruppen under pandemin. De vill helt enkelt hjälpa till med att underlätta vardagen för dem som befinner sig i riskgruppen.
Hur kan man anlita era tjänster och var?
– Man kan antingen maila, ringa eller skicka sms till oss. V hjälper till att handla i alla affärer och butiker i Osby centrum. Man kan alltid nå oss, och vi kör ut leveranserna måndagar till fredagar till en början. Vi tar en låg avgift som man antingen betalar kontant, via swish eller också att man gör inbetalningen per bankgiro, berättar Ida.
– Det vi hjälper till med är att vi kan handla till alla som sitter i karantän eller som inte får vistas ute bland andra människor. Oavsett ålder, inflikar Molly.

– Vi har även varit i kontakt med Jimmy Ekborg som är Näringslivsutvecklare i kommunen och har hand om Osby Shopping, och både han och de som är med i det nätverket är positiva till vår företagsidé, menar Molly.

Vi på redaktionen önskar tjejerna lycka till med sitt Handla Tryggt UF!

Kontaktuoogifter till Handla Tryggt UF
Ida & Molly
handlatryggtuf@outlook.com
072-7118875, 070-8163886
swish: 123 103 64 90
Bg: 5541-8610

Text och foto: anita@espressomedia.se

Relaterade inlägg

Volvo – en av de största arbetsgivarna för kommuninvånarna

Ingela Lindström

Nya hyreslägenheter i Markaryd

Johnny Billinger

Butiken med ett extra plus

admin

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

X