Espresso – Din lokala tidning
kom in

Härligt häng på Knislinges nya fik

Knislinge har fått ett nytt Café! Under våren öppnade Andreas och Anna Martinsson Café Kom In i Sockertoppens gamla lokaler.

– Jag har varit stamgäst här i 15 år, drömmen om att driva ett ställe som det här har funnits väldigt länge, säger Andreas.

Amerikanska IHOP – International house of pancakes – har fått vara sinnebild när syskonen Andreas och Anna Martinsson har byggt om gamla Sockertoppen till en helt ny miljö.

– Amerikanska pannkakor och stora mackor, till ett schysst pris. Drömmen har funnits sedan första gången jag var i USA, berättar Andreas. Lägg till biljardbord, darttavlor, hockeyspel och möjligheten att ta en pilsner till enklare maträtter så börjar känslan som infinner sig när man kliver in i det nya fiket att sitta.

– Att skapa en välkomnande stämning har varit det viktigaste när vi har byggt upp stället – pannkakorna kommer att landa på menyn först till hösten.

cafe

EXTRAÖPPET VISSA HELGER

– Vi kommer att hålla ordinarie öppettider dagtid, men om man följer oss på sociala medier kommer man att kunna ta del om när vi håller extraöppet på helgerna – det kommer att röra sig om ungefär en till tre lördagar i månaden. Andreas och Anna har under många år drivit djurtillbehörsbutik tillsammans i Hjärsås. Samarbetet syskonen emellan är inte nytt, men det har inte skett i ett kök tidigare.

VILL HÖJA PULSEN I KNISLINGE

Sortimentet riktar sig både till den hungrige och den fikasugne.

– Det allra mesta bakas här. En kärleksmums hos oss väger mer än de flesta! Drömmen är att skapa ett ställe dit man gillar att gå – inte för fest kanske, men för att umgås och äta gott. Jag och en kompis gör en resa till Stockholm varje år och går runt och äter på olika ställen. Man kan väl säga att vi hoppas kunna skapa lite storstadspuls här hemma i Knislinge!

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x