Espresso – Din lokala tidning
20210521 120629

Härligt uteliv

HUNDTANKAR SUSANNE LUNDKVIST & BETTY

HUNDTANKAR. Vilken helg sa matte till husse, mycket vila och lite smått trädgårdsarbete.

Dessutom lite brunch på Kom in I Knislinge och träffat långväga släktingar. Nåja Vaggeryd är väl inte så långt bort men Malaga är inte nästgårds. Denna gången protesterade inte husse som han brukar utan bara hummade lite tyst.

Jag gillade också helgen, vi har varit ute med våra vänner Diva och Sally (som för övrigt är Hjördis mamma och halvsyster). Givetvis får jag hålla reda på dem, matte kallar mig Betty polis.

Hjördis har badat i sjön ett par gånger i helgen, någon sa att det var ca 10°c ! Hur i hela friden vågar hon bada? Man kan ju bli förkyld!

Själv stod jag på stranden och höll koll så hon inte drunknade. Men hon är som en speedad sjöjungfru i vattnet, så hon var uppe igen innan jag hann reagera. Ja även om det inte var så varmt så var det härligt ute. Husse är inte så glad när vädret är fint, då hittar matte på en massa ute jobb åt honom. Klipp gräsmattan, tvätta altanen, lägg plattor. Ja listan tar aldrig slut enligt husse. – hon är som ett kinderägg, det bara poppar upp mer och mer saker, dessutom ska någon annan sätta ihop det!

Ha det gott mina vänner.

BETTY (OCH SUSANNE)

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x