
INGREDIENSER
● 500 gram torskfärs
● 500 gram laxfärs
● 2 ägg
● 2 dl vispgrädde
● 0,5 dl ströbröd
● 2 msk hackad dill
● 2 msk bongs hummerfond
● 1 msk lökpulver
● 1 msk vitlökspulver
● salt
● svartpeppar
● panko till panering
● Smör till stekning
SÅ HÄR GÖR DU
Havets Wallenbergare à la Stora Hotellet i Osby
Blanda ströbröd och vispgrädde. Låt stå och svälla någon minut.
Blanda under tiden övriga ingredienser i en bunke.
Häll i ströbrödsgrädden och fortsätt blanda till en jämn smet.
Forma till biffar och vänd i panko. Stek sedan på medelhög värme i smör.
Avsluta i ugn på 175 grader till en innertemperatur på 60 grader.
Smaklig måltid!
Recept i samarbete med E & E Stora Hotellet i Osby.
Bild kan i vissa fall vara mer inspiration än spegla slutresultatet
Testa receptet, kommentera och bifoga bild