Espresso – Din lokala tidning
Image default

Havets Wallenbergare à la Stora Hotellet

wallenbergare

Havets Wallenbergare á la Stora Hotellet

Johnny Billinger Havets Wallenbergare à la Stora Hotellet Havets Wallenbergare à la Stora Hotellet Skriv ut
Portioner: 6-8
Nutrition facts: calories fat

INGREDIENSER

● 500 gram torskfärs
● 500 gram laxfärs
● 2 ägg
● 2 dl vispgrädde
● 0,5 dl ströbröd
● 2 msk hackad dill
● 2 msk bongs hummerfond
● 1 msk lökpulver
● 1 msk vitlökspulver
● salt
● svartpeppar
● panko till panering
● Smör till stekning

SÅ HÄR GÖR DU

Havets Wallenbergare à la Stora Hotellet i Osby

Blanda ströbröd och vispgrädde. Låt stå och svälla någon minut.
Blanda under tiden övriga ingredienser i en bunke.
Häll i ströbrödsgrädden och fortsätt blanda till en jämn smet.
Forma till biffar och vänd i panko. Stek sedan på medelhög värme i smör.
Avsluta i ugn på 175 grader till en innertemperatur på 60 grader.

Smaklig måltid!

Recept i samarbete med E & E Stora Hotellet i Osby.
Bild kan i vissa fall vara mer inspiration än spegla slutresultatet
Testa receptet, kommentera och bifoga bild

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x