Espresso – Din lokala tidning

Hjärtstartare på plats utanför ICA Supermarket

Med ett samarbete mellan ett flertal företagare, ICA Supermarket och Brand & Industriskydd, så finns nu en hjärtstartare på plats utanför Supermarkets butik i Osby. Den som nu finns på plats ökar säkerheten i centrala Osby.

– Den innehåller den senaste tekniken och ger instruktioner via tal, berättar Ingemar Ölund från Brand & Industriskydd. Det innebär en trygghet i en stressande situation, där mycket hänger på att vi gör rätt.

Äntligen på plats
För optimal tillgänglighet har hjärtstartaren fått en placering som inte är beroende av butikens öppettider. Men den kommer att ingå i butikens larm- och säkerhetssystem för att, i den mån det går, undvika åverkan och stöld.
– Det känns verkligen bra att den nu äntligen kommer på plats, förklarar Thomas Persson från ICA Supermarket. En trygghet för både våra kunder och för alla passerande. Området är troligen det mest trafikerade av alla i centrum.

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy