Espresso – Din lokala tidning

Höstmarknad i Killeberg 2019

Nu är det dags igen för den årliga Höstmarknaden i Killeberg. Förra året valde arrangörerna att sadla om till en Höstmarknad istället för en Julmarknad och det visade sig att det blev en succé – så nu har man valt att köra vidare på höstmarknad istället.

Varje år försöker arrangörerna dessutom att få några nya utställare som de aldrig har arbetat med tidigare.
– Det är roligt och inspirerande för oss att få hit något nytt som vi kan locka våra besökare med. Det är trevligt att vi har våra trogna besökare som kommer hit år efter år och visar sitt intresse för oss och då är det extra kul om vi kan ge dem något nytt, berättar Ida, en av de fyra arrangörerna.
Några nya utställare som är med i år är Rya konfekt med marknadsgodis, Erik Nilsson med växter och Linda Gustavsson med ostkaka och sötost m.fl. Som vanligt blir det också lotteri, fikaservering, grillad korv m.m.

Det är alltid en hel del att göra inför den stora dagen för de fyra som driver detta helt ideellt och det är tur att de har några ess i bakfickan om de behöver lite extrahjälp.
– Ibland kan de vara intensivt och krävande men också väldigt inspirerande att lösa uppgifterna som vi behöver lösa tillsammans. Vi kompletterar varandra väldigt mycket och det är det som gör att vi kan driva det här tillsammans år efter år.

Vi önskar alla hjärtligt välkomna!

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy