Espresso – Din lokala tidning
img 8789

Höstrusk

HUNDTANKAR. Jag gillar inte hösten, det är kallt och fuktigt. Matte säger att det är varmt för årstiden men jag tycker att det är kyligt. Visst är det trevligt att gå ut och promenera om det inte regnar för då håller denna bruden sig inne.

Men Hjördis hon gillar att vara ute I alla väder, och hon har lärt sig att hoppa över staketet! Matte säger att det hade hon inte riktigt räknat med, hon har tydligen aldrig haft en hund som gillat att hoppa innan. Själv går jag alltid under staketet…

Hjördis är väldigt påhittig, i morse ville matte och jag ha lite sovmorgon men det ville inte Hjördis. Så rätt vad det var så hoppade Hjördis upp i mattes säng med en tung leksak som hon slog I mattes huvud! Då blev det fart på kärringen!!

Matte sa till Hjördis att nu blir det leksaksförbud i sovrummet! Hjördis såg så oskyldig ut men jag såg allt så jag var vittne! Och matte ordnade fram mer bevismaterial som höll i rätten.

BETTY (OCH SUSANNE)

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x