Espresso – Din lokala tidning
skärmavbild 2022 11 09 kl. 21.09.51

Höstrusk

HUNDTANKAR SUSANNE LUNDKVIST & BETTY

– Höstrusk! sa matte en kväll när det ösregnade ute. Hon och Hjördis skulle åka till Roger på valpkurs. Där lär man sig att lyda sa matte, både jag och Majvor gick där och vi lärde oss att man får godis när man gör som matte säger.

Denna kvällen var speciell på mer än ett vis. Vi hade nämligen flyttat in i ett annat hus ett tag. Ja matte, Hjördis och jag alltså, matte skulle nämligen passa två små barn när dom vuxna åkte på semester. Där fanns två ungar, två katter, fem hundar och sex hästar. Nu hade ju matte stor hjälp av resten av släktingarna till Anna o Martin.

Husse stannade dock kvar i vårt hus och skötte vårt hus och katt. Nåja han dök dock upp då och då för lite av mattes hemmalagade husmanskost.

Just denna kvällen vräkte regnet ner och jag var överlycklig att slippa gå på lydnadskurs och frysa. Jag fick vara hemma hos barnen och ligga i soffan och gosa. Matte sa att dessa veckorna var bra för oss alla!

Jag och Hjördis fick många fina vänner dessa veckorna, både på två och fyra ben. Hjördis fick hoppa in och vikariera nere i djuraffären en dag också medan jag var hemma och vaktade vårt hus. Matte sa att jag inte är lika trevlig att ha i affären då jag tydligen är lite ”bjäbbig” ..

Annars brukar hon gilla att jag säger ifrån när det kommer någon.. Nu är vi hemma igen och det mesta är som vanligt, men jag saknar Ungarna Iite…

Men husse säger att så länge vi har matte kvar räcker det med upptåg i detta huset.

BETTY (OCH SUSANNE)

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x