Espresso – Din lokala tidning
ida farozon

Ida Vujic har fått full fart på Club Farozon. Passar mig perfekt.

Club Farozon startade i Ida Vujic huvud för många år sedan. På dagtid jobbade hon då inom LSS och under 8 år extrajobb på Farozon.
– Jag pendlade mycket i mitt arbete så totalt sett – blev det väldigt mycket jobb under många år, berättar Ida. Trots det har jag aldrig kunnat släppa mina inhopp på Farozon. Jag har alltid brunnit för utmaningar, man ska svettas, jobba hårt, jobba mycket och misslyckats för att lyckas, fortsätter Ida. Detta är ett levande arbete. Bästa belöningen är att få se gästernas glädje och det fina bemötandet man fått. 

Ungdomar är en viktig publik

Mathias Lind och Niklas Lundqvist, ägarna till Farozon, hade under en längre period haft tankar på att ta hjälp med att köra kvällar och diverse evenemang.
– Tanken passade mig perfekt, berättar Ida. När sen The Crown la ner kände jag att detta är det perfekta tillfället att lyfta Hässleholm och nattklubbslivet. Idéer fanns det gott om och nu är vi igång. Ungdomarna är en viktig publik så dem ville vi tand hand om i vår nya satsning.

Ambitionen är att bli ännu bättre

Efter beslutet tackade Ida för sig inom LSS och satsade allt på nya Club Farozon.
– Ja allt gick sen väldigt snabbt när jag väl hade bestämt mig, förklarar Ida. Premiären gick över förväntan. Fullsatt och alla hade en härlig kväll. Fantastiskt personal, DJ, vakter och såklart – gäster. När vi sedan utvärderade kvällen kom vi fram till att en del logistik måste bli bättre. Snabbare insläpp, smidigare arbete för dem i garderoben mm. Förbättringar som vi nu jobbat hårt med.Planen med Club Farozon är att öppna upp en gång i månaden. Ambitionen dessutom att varje gång ska vara bättre än den förra.
– Vi tänkte för att öppna upp varje helg, men där är vi inte nu, berättar Ida. Tiden räcker inte till. Det händer så mycket annat på kul på Farozon så det finns inte utrymme för mer. Det ska finnas något för alla!

Vad händer framöver

På påskafton är det åter dags för Club Farozon. Därefter är det den 27 april då artisterna LBSB intar scenen. 
– Allt kommer finnas på Farozon hemsida och Club Farozon Instagram. Följ oss gärna där så ni inte missar något, tipsar Ida. Jag är evigt tacksam för att jag fått chansen att vara med och driva detta, hade självklart aldrig varit möjligt utan Mathias och Niklas, men de har fullt upp med allt annat så därmed tar jag ansvar för resten, säger Ida med ett leende. Snart är sommaren här och då har jag mycket idéer om att nattklubben ska flytta utomhus. Vi får se, oavsett så händer det mycket på Farozon.

Detta är Ida

Namn: Ida Vujic
Ålder: 33 år
Bor: Vinslöv
Familj: Särbo. Har en tonårsdotter
Status: Lycklig över livet. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x