Espresso – Din lokala tidning
Föreningsliv

IFK Osby laddar för loppis-final

Osby IFK
FÖRENINGAR. IFK Osby har i många år arrangerat en stor populär Loppis. De sista åren innan uppehållet, så har detta genomförts i ishallen när isen smält och suspensoarer och fantastiska dräkter från konståkarna – hängts på tork. De sista åren har loppisen av olika orsaker legat i träda. Men till våren kommer IFK Osby att kraftsamla till en stor final. Genom åren har föreningen samlat på sig ett digert förråd med fynd som ska få nya ägare.

Notera torsdagen den 13 maj 2021. Klockan 12:00 öppnas portarna till föreningens största loppis någonsin. I vanlig ordning är det Osby Ishall som är marknadsplats. Under några timmar har du chansen att göra dina fynd.
– Vill ni skänka något till föreningen så går det bra redan nu, säger loppisgeneralen Ronny Nilsson. Det enda kravet vi har är att sakerna är hela och funktionsdugliga. Kontakta oss så hämtar vi. Vi hämtar dessutom gärna era tomburkar. Det ger vår ungdomsverksamhet ett värdefullt bidrag.

Här når ni oss
IFK Osby’s kansli 0479-150 95
Rune Nilsson 070-864 45 27
Ronny Nilsson 073-180 41 53

Text: johnny@espressoreklam.se
Foto: privat

Relaterade inlägg

PRO Glimåkra avrundar året

Ingela Lindström

Nu blir det Höstgrannt

admin

Framgångsrik kurs i falltrygghet för äldre

Johnny Billinger

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

X