Espresso – Din lokala tidning
skarmavbild 2024 04 25 kl. 12.35.24

IFK Osby släpper eget digitalt magasin

Sedan några år tillbaka har IFK Osby valt att producera ett eget magasin i syfte att presentera både lagen och verksamheten.
– Ja vi gör det inför seriestarten varje år, berättar kanslichef Ulf Person i IFK Osby. Det är också en möjlighet för oss att presentera alla våra fantastiska sponsorer som tillsammans gör det möjligt för oss att bedriva verksamheten.

Sen pandemin 2020 så har magasinen blivit digitalt.

– Verksamheten med alla restriktioner och kostnader gjorde att vi fick välja bort tryckning och distribution och enbart sprida magasinet digitalt, berättar Ulf. Vi återkommer varje år med argumenten för och emot, men så här långt har det vägt över att hålla magasinet i digitala kanaler.
Magasinet har nu lanserats och sprids nu till alla sponsorer, medlemmar och publik.
– Ja nu är hoppas vi på att alla som får och ser magasinet i sitt flöde, delar vidare, menar Ulf.

På väg upp

Generationsväxlingar mm har påverkat båda seniorlagen nyligen. Men nu ser det ut som att båda har kommit igenom det och är på väg upp i seriespelet igen. Herrlaget föll på målsnöret förra året men har fortsatt siktet inställt på avancemang till div 4 i år. Damlaget är till stor del nytt och ska spela ihop sig för en resa upp mot tvåan igen. Intresset för fotboll i Osby är väldigt stort. Fotbollsskolan är populär och fyller på med nya härliga stjärnor.
– Sen har vi säkert ett hundratal engagerade ledare och tränare för ungdomslagen, som alla bidrar till att skapa glädje och spänning både i föreningen och för föräldrar, avslutar Ulf.

Länk till IFK Osby magasin 2024

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x