Espresso – Din lokala tidning

Insamlingen för Världens Barn firar 20-årsjubileum

En ny insamling för Världens Barn närmar sig. I samarbete med Radiohjälpen ställer många av landets hjälporganisationer upp för att ge utsatta barn en möjlighet till ett bättre liv. Tack vare alla givare och ett tiotal entusiastiska hjälporganisationer har Osby kommun kunnat ligga på första plats i Skåne många år.

De stora insamlingsdagarna blir i år torsdag, fredag, lördag 5-7 oktober. Då kommer ni att möta människor med insamblingsbössor och orangefärgade banderoller från de olika hjälporganisationerna i Killeberg, Loshult, Lönsboda och Osby.

Annons
banner cx 60

Olika insamlingsaktiviteter

-Röda Korset skänker alla inkomster vid försäljningen på Kupan under v.40 till Världens Barn. Även lotteriet vid julskyltningen går till denna insamling.

-Lördagen den 7 oktober är det Barnens dag och då finns tillfälle för barnen att pyssla och få en ansiktsmålning inne på Handelsbanken.

-Vid konserterna i Osbys och Loshults kyrkor den 21 och 22 oktober kommer utgångskollekten att gå till Världens Barn.

-På Sopplunchen i Församlingshemmet den 18/10 bjuds Ängamat med änglamat. Din lunch där kommer också insamlingen till godo. Det blir också ett lotteri.

Annons
flexbanner avdelare 190x250

-Lördagen den 14 oktober blir det stor höstmarknad i Osby och då blir det våffelkafé i Missionskyrkan kl. 10-16. Även här anordnas lotteri. Alla inkomster går oavkortat till Världens Barn.

På hemsidan www.varldensbarn.se finns mer information om gästhanddukarna med Världens Barn-emblem. Håll även utkik efter inslag, dokumentärer och galor i TV och radio.

]]>

Relaterade inlägg

Espressos lokala gratistidningar

admin

Miljömedveten motion med HHF

Johnny Billinger

Felix i Iran

Ingela Lindström

Laserdome samlar poäng på Galleria Boulevard

Johnny Billinger

Jenny Syrén fann sitt stora intresse i livet

Ingela Lindström

Från hushållstjänster till ledsagning och omsorg

Ingela Lindström

Sparbanken Göinge – Lokala kontor och nöjda kunder

Ingela Lindström

Veterinär Per Josefsson – djurens advokat

Ingela Lindström

Don´t get bitter- get better

Johnny Billinger

Good Morning UF – underlättar för morgontrötta

Ingela Lindström
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x