Espresso – Din lokala tidning

Invigning hos Verktygsmännen i Osby

Verktygsmännen i Osby
Under hösten 2019 berättade vi om nysatsningen på Verktygsmännen i Osby, där Wictor Axelsson-Järletoft tagit över som ägare. Ett nytt varuhus har byggts upp på Industrigatan i Osby och 31 januari är det dags för officiell invigning av de nya lokalerna.

Personalen flyttade in i det nya varuhuset redan vid nyår och har jobbat på ordentligt för att få ordning på det nya större lagret och butiken. Här kan nu företagare inom bygg, industri och verkstad köpa sina specialverktyg och privatpersoner kan också handla riktigt bra verktyg till de bästa priserna.
– Vi har haft öppet för försäljning hela tiden men nu har vi fått helt i ordning i butiken så att vi kan ha vår officiella invigning, berättar Wictor.

Sedan Wictor tog över Verktygsmännen i Osby så har det tagit ungefär två år att bygga upp företaget i den form det har idag, även nybygget inkluderat.
– Ja, vi har ju utökat med försäljning även till privatpersoner och mer än fördubblat personalen.

Annons
flexbanner avdelare 190x250

Med flytten till de nya lokalerna som är anpassade för oss är vi i ett perfekt läge för att hitta ett flyt i den fortsatta verksamheten, säger Wictor som i huvudsak kommer att finnas på Maskinservice i Emmislöv.

De senaste två åren har det varit fullt upp för Wictor med att driva både Maskinservice och att samtidigt ta över och bygga upp Verktygsmännen i Osby.
– Jag trivs som bäst när det är mycket att göra men man behöver lugnare perioder också. Inte minst familjen uppskattar det.

– Så i nuläget inga planer på fortsatt utökning?
– Jag är ju i och för sig aldrig nöjd men nu får det vara lite ”vila” ett tag, säger Wictor med ett skratt och välkomnar alla intresserade till invigningen.

Annons
banner cx 60

Invigning

Den 31 januari bjuder alltså Verktygsmännen i Osby in till invigning kl. 9-16. Det kommer att finnas olika erbjudanden och specialpriser på olika verktyg, både för företagare och privatpersoner. En del leverantörer kommer att finnas på plats; exempelvis Knipex och Hikoki. Besökarna blir också bjudna på lättare förtäring och dryck.

Text och bild: jessica@espressomedia.se

Relaterade inlägg

Slagkraftiga bowlingseniorer bjuder in grannkommuner till spel

Erik

70 år med mjöl och smör

Erik

Kom i form med dans

Johnny Billinger

Ekbackeskolan startar padel-profil

admin

Osby Bokhandel – brett sortiment och god service

admin

70 år med mjöl och smör

admin

Artur Strids nya detektivroman

admin

Den gamla lanthandeln

admin

Borgen i Osby fylls med ny kraft

admin

Far och son Dreberg är Osby IK:s tränarduo

admin
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x