Espresso – Din lokala tidning

Jimmys TV & Antenn växer

– söker vass tekniker

Jimmy Mårtensson startade Jimmys TV & Antennservice 2002 efter att ha varit timanställd i en radio- och tv-affär i Broby. Året efter öppnade han sin första butik i Broby.

Annons
banner cx 60

– Det vi erbjöd då och gör ännu idag är antenn- och parabolinstallationer, reparationer på elektronik och installation/nybygge av datorer. Vi har också abonnemangsförsäljning för Canal Digital, VIASAT och Boxer, berättar Jimmy och tillägger att idag samarbetar de även med mobiloperatörerna Tele2 och 3.

Utökade sortimentet

Företaget utvecklades och arbetsområdet växte från Östra Göinge till att även inbegripa Kristianstad, Hässleholm, Hästveda, Osby, Killeberg, Markaryd, Älmhult och Olofström med omnejd. 2009 anslöt sig Jimmys TV till Digitalbutikerna för att få ett bättre utbud till kunderna.

Lokalen kändes snart för liten då Jimmy alltid satt den personliga servicen och närheten till hjälp väldigt högt. Jimmy hittade en större och bättre lokal för sin butik i Knislinge, där de befinner sig ännu idag.

– Jag kunde därmed utöka sortimentet ganska rejält och kunde ha mer datorer, skrivare, mobiler, mobiltillbehör, TV och övriga tillbehör.

Snabb utveckling

Behovet av personal växte och 2014 började även Jimmys sambo Jeanette arbeta i företaget som fick en allt större efterfrågan i Älmhult med omnejd. Kunderna började dessutom fråga efter en butik. Efter något års planering öppnades en butik även i Älmhult. 2017 kunde de tillsammans med en partner slå upp dörrarna till sin andra butik, Jimmys TV i Älmhult, som haft en tyngdpunkt på Audio/Video-produkter. Butiksansvarig i Älmhult är sambon Jeanette.

– I Älmhult har vi nu dessutom utvecklats ytterligare då vi under året fick en förfrågan från Duodata AB om vi var intresserade att ta över befintligt lager m.m. och stötta deras kunder med service och hjälp. Vårt sortiment har därmed utökats med mer kontorsmatieral och datorprodukter. Vi har även kompletterat med försäljning över webben, vilken har ökat stadigt sedan starten förra året, berättar Jimmy.

Knislinge

mån, tis, tor, fre: 14-17 • lördag: 10-13

044-41295 • 070 974 20 64

Brogatan 38, Knislinge

Älmhult

mån – fre: 10-16.30

lunchstängt 13.30-14.00

0476-50 20 25

Danska vägen 9, Älmhult

Vi söker IT-/TV-tekniker

Annons
flexbanner avdelare 190x250

På grund av stor efterfrågan söker vi nu en IT-tekniker/TV-tekniker som gärna får ha meriter inom yrket.

Tveka inte att maila in er ansökan med CV till jimmy@jimmystv.se

]]>

Relaterade inlägg

Espressos lokala gratistidningar

admin

Miljömedveten motion med HHF

Johnny Billinger

Felix i Iran

Ingela Lindström

Laserdome samlar poäng på Galleria Boulevard

Johnny Billinger

Jenny Syrén fann sitt stora intresse i livet

Ingela Lindström

Från hushållstjänster till ledsagning och omsorg

Ingela Lindström

Sparbanken Göinge – Lokala kontor och nöjda kunder

Ingela Lindström

Veterinär Per Josefsson – djurens advokat

Ingela Lindström

Don´t get bitter- get better

Johnny Billinger

Good Morning UF – underlättar för morgontrötta

Ingela Lindström
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x