Espresso – Din lokala tidning
Goda avsikter

Jo, vi är tillbaka

LEDARE. Förra året blev en stor utmaning för oss. Vi blev, som så många andra, räddade av gonggongen då vi fick permitteringsstöd. Det innebar att vi fick göra en gemensam tidning, istället för fyra olika. Där är vi fortfarande även om ambitionen är att komma tillbaka.
Detta är en gratis tidning till alla hushåll i Älmhult, Osby, Ö. Göinge och Hässleholm. Vi vet att drygt 80% välkomnar och läser den. Tidningen distribueras även digitalt i flera kanaler och via vår egen App (Espresso media) som ni gratis kan ladda ner på App store eller Play. Vi delar dessutom ut tidningen via tidningsställ, som ni kan läsa mer om när ni bläddrar vidare.

Även om denna tidning är en sammanslagning av fyra, så har varje del kvar sin hemsida. Där lägger vi allt extra material. Bilder, filmer och allt annat som av olika orsaker inte finns med i pappersform. Så välkommen in i vår digitala värld också.

Ni som följt oss sen snart 20 år, vet att vi brinner för lokal journalistik. Det ska till mer än en pandemi för att få oss att ge upp. Vi ser det som ett kall att lyfta fram föreningar, samhällsengagemang, kulturinitiativ och allt intressant som händer nära oss. Vi hjälper kommunerna att sprida sin viktiga information till alla. Vi bor alla här och vill ha en levande hemort. Därför skriver vi ofta om vikten att handla lokalt.

Visst hänger allt på att pandemin ebbar ut och vi får andas framtidstro. Det hänger också på att företagen vågar satsa igen. Er del i detta är helt avgörande. Alternativet skulle bli väldigt tråkigt. Men tills vidare fortsätter vi lägga allt fokus på det viktigaste för oss – våra läsare.

johnny@espressoreklam.se

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x