Espresso – Din lokala tidning

Jo vi är tillbaka

Till min vän
Även om det kanske inte syns så har vi genomgått en förändring. Våra tidningar har stöpts i en ny form. Så vad innebär det för dig som läsare?

Vi kommer efterhand att erbjuda fler sidor från respektive kommun. Därmed får du som läsare mer att läsa om från din hemort. Det är ett önskemål som många haft, men som kanske tar ett tag innan vi lyckas uppfylla. Det kräver nya kontakter med föreningar, med spaltskrivare, med våra kontaktpersoner som bidrar med trevlig läsning eller tips på inslag. Hör av dig om du har något som du kan hjälpa oss med som du tror att andra är intresserad av att läsa.

För våra annonsörer så innebär det att deras annonser kan ses av 100.000 personer. Så många nås av våra magasin som vi skickar ut varannan vecka till Älmhult, Osby, Östra Göinge och Hässleholms kommun. Det skapar ju helt klart mer klirr i kassan för våra annonsörer som kan få stora positiva konsekvenser vid medverkan.

För oss är det spännande att allt vi gör, når så många människor. Jämfört med dagstidningarna så når vi upp till fyra gånger fler. Så det är ju klart att man blir ödmjuk inför möjligheten. Utöver våra magasin, så finns vi ju även digitalt. Både våra tidningar, genom våra sociala medier och hemsidor. Kika gärna in där. De heter likadant som våra tidningar fast med .se på slutet.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x