Espresso – Din lokala tidning
johan hesslecity

Johan Jönsson från Hässleholm, finalist till att bli årets centrumutvecklare

Johan Jönsson från Hesslecity i Hässleholm, Charlotte Svärd från Kristianstad och Aljoša Lagumdžija från Södertälje. Där har ni trion som nu är utsedda till finalister i den åtråvärda utmärkelsen Årets Centrumutvecklare 2024. De tre finalisterna tillkännagavs under Sveriges centrum- och platsutvecklares årskonferens i Halmstad 11 april.

– Även i år har vi i juryn haft ett svårt arbete att välja ut de tre finalisterna som nu går vidare i tävlingen om Årets Centrumutvecklare 2024. Vi har fått in många bra nomineringar från representanter i kommuner, fastighetsägare eller branschkollegor runt om i landet på personer som de vill lyfta och som alla gör stordåd på sina platser. Nu är de tre finalisterna utsedda och vi ser fram emot Svenska Stadskärnors årskonferens i Malmöhttps://www.hesslecity.se/ den 21 maj där vinnaren utses, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges centrum- och platsutvecklare och ordförande i juryn för Årets Centrumutvecklare.


Information om utmärkelsen

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare instiftades av föreningen Sveriges Centrumutvecklare år 2012 och tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x