Espresso – Din lokala tidning
lindgrens bil i osby

Jörgen driver Lindgrens bil i familjens anda

NÄRINGSLIV. Bilar har alltid haft en central roll i Jörgen Bengtssons liv. Han är andra generationen ägare till Lindgrens bil i Osby. Ett företag som startades av föräldrarna Arne och Gun-Britt samt Bo Lindgren.
– Ja så har det varit så länge jag kan minnas, berättar Jörgen. Multiplikationstabellen var onyttigt vetande jämfört med att en Datsun 160J sss från 1975 har dubbla förgasare med trattar och 95 hästkrafter.

Även om skolan var viktig så var fokus alltid på att ta över bilföretaget. Det var inte frågan om, utan mer när det skulle ske.

– Mitt stora fokus har alltid varit att få ta vid det bilföretag som mina föräldrar var med och startade upp.Jörgen driver i dag bilförsäljningen på Lindgrens bil med målet att folk ska känna sig väl omhändertagna.

– Precis som mina föräldrar, vill jag bygga långa och starka relationer till våra kunder. Efter ett bilköp hos oss ska det vara naturligt att komma hit med sina frågor, om att få hjälp eller råd. Bilägandet är inte alltid bekymmersfritt, så för oss är det avgörande att våra kunder har förtroende för oss. Inte bara under den tid bilen har garanti, utan även efter det.

STANNAR I OSBY

Jörgens dröm har alltid varit att utveckla sitt företag på plats i Osby. Några andra planer har inte funnits.

– Nej vi trivs bra här med både orten och alla våra kunder. Det var detta liv jag drömde om och nu har det blivit så. Det har inte alltid varit enkelt, men jag lever bland mina bilar.

– Jag vill passa på att hälsa alla nya men särskilt gamla kunder välkomna in till oss, avslutar Jörgen.

TEXT&FOTO: JOHNNY@ESPRESSOMEDIA.SE

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x