Espresso – Din lokala tidning
Goda avsikter

Ju mer vi gör tillsammans

LEDARE. Ensam är inte stark. Det är när vi gör saker tillsammans, som det händer saker. När fler drar mot ett gemensamt mål. Samarbetar.
I denna tidning finns nu starten på ett helt nytt unikt samarbete (Nära dig). HessleCity, Osby Shopping och Handelsplats Älmhult vill nu tillsammans skapa en ännu bättre centrumnära upplevelse.

Ju mer vi gör tillsammans… Tre centrum som binds samman med räls där du inom några minuter når det gemensamma utbudet. Kombinera som du vill. Det finns alltid något nytt att uppleva. Allt blir tillgängligt och möjligt att kombinera precis hur du vill. Inom några få minuter finns totalt över 200 medlemmars utbud tillgängligt. Ett fantastiskt smörgåsbord av möjligheter.

Givetvis handlar det om att vara ett attraktivt och genuint alternativ till de större städernas shoppingcentras i Skåne, Småland och Halland. Espresso har valts som kanal till att presentera Sveriges största handelsområde utomhus. Så omfattande att du bör ta tåget för att uppleva alla delar.
Allt har en början och samarbetet är under utveckling. Premiär är det oavsett med flera gemensamma sidor i denna tidning. ”Nära dig” anspelar på ett unikt utbud av handel, service och upplevelser bara några minuter bort med några miljövänliga tågminuter.

Ett bra samarbete har bara vinnare. Vi får alla dubbelt så många möjligheter om vi tänker lite utanför de egna kvarteren. Alla medlemmar i föreningarna når således dubbelt så många kunder. Kommunerna får mer skattepengar som gynnar oss alla och vi som gör denna tidning får fler annonsörer. Ett samarbete med bara vinnare.

johnny@espressomedia.se

Här läser du förra ledaren.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x