Espresso – Din lokala tidning
skarmavbild 2023 04 11 kl. 21.34.12

Jubileum för modeshow

MODE. Om vi räknar bort pandemiåren så firar nu ett av Osbys mest älskade arrangemang – ModeShowen
– 20 år i år. Carina Nyberg Nordqvist har varit med från starten och Jennie Reimer i 12 år.

– Ja det är fyra år sen förra gången. Nu kan vi äntligen öppna upp igen för en fantastisk kväll på Borgen, säger Carina och Jennie.

Arrangemanget är i grunden en rolig kväll med flera olika inslag.

– Ja grunden ligger i ett antal butiker och frisörer som vill visa fram en del av sina produkter och färdigheter, berättar Jennie. Det är nog vad alla förväntar sig så det kommer vi inte att förändra.

– Men vi vill samtidigt förnya och överraska lite. Så vi jobbar just nu med att bredda showen utan att förändra i ett vinnande koncept, fortsätter Carina.

VAL AV KONFERENCIER

Jessica Persson fortsätter att styra upp det som händer på scen.

– Ja Jessica har varit med så länge nu att hon blivit en del av showen. Så hennes roll blir som vanligt en viktig del. Utöver det så är tjejerna mer hemlighetsfulla.

– Ja helheten ska vara en show, säger Jennie. Därför har vi under alla år haft med en del överraskningar som vi sparar till publiken.

GEMENSKAPEN ÄR VIKTIG

En viktig del i Modeshowen är att få göra något tillsammans. Även om några har verksamheter som konkurrerar, så blir denna kväll ett samarbete.

– Både viktigt och roligt att få samla kollegor och visa fram gemensamt vad vi kan erbjuda. Vi har en jättebra relation med alla företagare i Osby. Det är också viktigt att visa fram, avslutar Carina.

Tisdagen den 23 maj är det dags igen. Biljetterna släpps inom kort och är som vanligt begränsade, så var ute i god tid. Priset är 300 kr och som vanligt utlovas mycket för pengarna.

JOHNNY@ESPRESSOMEDIA.SE

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x