Espresso – Din lokala tidning
Jul på Gröna Porten

Jul på Gröna Porten

Gammeldags och mysig julkänsla blir det som vanligt när Gröna Porten bjuder in till ”Jul på Gröna” för åttonde året i rad, en av många efterlängtad julmarknad. Boka in helgen 22 – 24 november för några dagar laddade med bra shopping, julmingel, återseenden, rea och massor med julmys.

Som brukligt blir det försäljning både inom- och utomhus. Kajsa satsar mycket på svensk design, gärna med ett bra miljötänk. Hon kommer att ha årets nyheter inom kök, barn, design, nyheter och jullådor inom hudvård till fantastiska priser, nyheter inom makeup, smycken från lokala Shieldmaid, Annica Vallins kimono, nya väskserie i läder samt hennes hårsnoddar som finns i 30 färger. Kajsa ger bland annat 20 % rabatt på all cashmere, som dessutom finns i nya modeller och färger.

Det kommer också att finnas servering av kaffe och kakor i pianorummet. Det blir utlottning av tre ”de luxe ansiktsbehandlingar och även en mängd andra saker. Matrummet kommer att vara fyllt av produkter till mycket fina reapriser.
– I år har vi väldigt mycket stjärnor, adventljusstakar, och belysning på rea, berättar Kajsa.

Utomhus kommer ett julpyntat och grandoftande tält stå uppslaget.
– Här tillverkar Atti Norrman, vår alldeles fantastiska florist, era julkransar. Vi säljer smågranar med slingor i olika arrangemang, blommor, glögg, rönnbär i små burkar, the, lyktor och mycket mer, berättar Kajsa. Utomhus blir det också korvgrillning för den som vill ha något stadigare i magen, något som brukar vara uppskattat av inte minst de manliga besökarna.

Kajsa har precis som tidigare år fått många förfrågningar av återkommande besökare.
– I år har jag fått så många mail och frågor, ”Ni ska väl ha julmarknad?”, ”Då börjar julen!”, jätteroligt, säger Kajsa och hälsar alla välkomna med ett citat av vad en kund skrivit:
”Känslan inför kommande jul infinner sig när bilen glider in vid det stora upplysta granhjärtat, in på den vackra vägen med stengärde och fram kommer man till ett upplyst välkomnande GRÖNA där eldkorgar sprakar och granet doftar. Där står GrönaPortenmannen och hälsar hjärtligt välkommen, det kallar vi bemötande och välkomnande.

Så fortsätter hela vår eftermiddag i en innerlig anda, så vackra utvalda saker och man glömmer bort att det faktiskt är shopping det egentligen handlar om, så nöjda varje år med alla våra julinköp, klappar, vackraste kransar, blommor.”

Öppettider: Fredag 14-19, lördag och söndag 11-16

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy