Espresso – Din lokala tidning
senaste numret nr22 1

Jultidningar till alla hushåll

Så här i juletid så väntar vi in våra beställda jultidningar från våra små och kära. Jultidningar kommer även från oss. 40 000 tidningar med 64 sidor julinspiration med evenemangstips, kryss, hälsningar och en massa julig läsningar. Allt tajmat och klart in i minsta detalj. Dessutom helt gratis. Både tidningen i din brevlåda och den du kan läsa som e-tidning. Allt öppet och tillgängligt som vanligt.

Skulle du av någon anledning missa ditt personlig exemplar så kommer du åt tidningen via vår hemsida. Där ligger den bläddringsbar och uppläsningsbar om du har behov av det. Via 35 tidningsställ strategiskt utplacerade i Hässleholm, Östra Göinge och Osby – kan du hämta en tidning. Skulle du inte få den i din brevlåda så vill vi att du reklamerar utebliven tidning. Det kan du göra genom att klicka på denna länk.

http://espresso.utebliventidning.nu/

Därmed önskar vi alla våra läsare en härlig jul och ett gott nytt år. Nästa års första tidning kommer den 21-22 januari. Ses då!

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x