Espresso – Din lokala tidning
karin hammar

Karin Hammar gästar Osby Kyrka, vid Lions 70 årsjubileum

Lions Club i Osby fyller 70 år och arrangerar den 11 november en konsert med Karin Hammar.. Några initiativrika män startade Lions i November 1953. Idag är det en välmående klubb med 37 medlemmar som åldersmässigt lyckas med både ungdomlig entusiasm och lite mer rutinerades erfarenhet. Insamlade medel från aktiviteterna går oavkortat till hjälpverksamhet som fördelas lokalt (ca 50%), nationellt och internationellt. Av många olika aktiviteter så ligger loppmarknaden beloppsmässigt i topp.

Vid tidigare jubileum har det anordnas konsert i Osby Kyrka och så kommer det att bli även i år. När det var 50-årsjubileum fanns Cyndee Peters på plats och vid 60-årsjubileumet var det Gunhild Carling. Nu vid 70-årsjubileet har lions bokat Karin Hammar som är en av Sveriges och världens mest efterfrågade trombonister. Konserten kommer att genomföras tillsammans med Underhållningsorkestern, som är en del av Osby Kommunala Musikskola samt delar av blåslaget. Framträdandet kommer att bli i Osby Kyrka Lördagen den 11 November kl 16.

Biljetter kan köpas hos Bokhandeln, Gunnars Kläder Samt hos Blomqvist Guld i Älmhult.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x