Espresso – Din lokala tidning
20230124 151022

Katten också

SUSANNE LUNDKVIST & BETTY

HUNDTANKAR. Vi har en obalans i familjen. Katten Sigge har på gamla dagar blivit mer förtjust i att vara inomhus, han vill dessutom helst ligga hos husse i soffan.

Detta har lett till att Hjördis inte har någon soffa att ligga i! Ja jag bestämmer ju över min och mattes soffa och Sigge bestämmer över husses soffa, därför har vi en ”ännaklämd” labrador som snurrar mellan sofforna varje kväll. Jag säger åt henne – stå upp för dina rättigheter! Bara lägg dig i soffan, ja inte i min soffa alltså. Men Hjördis vågar inte bråka med katten.

20230327 161409

Själv är jag inte rädd för nått! Jo förresten, häromdagen när matte kom hem hade jag dragit ner hennes jacka och ätit upp hundgodiset som låg kvar i fickorna. Hon blev vansinnig och började tjafsa om att vi i alla fall kunnat låta tyget till fickorna bli kvar!

Det var Hjördis som käkade upp det sa jag! Hon är så hång!

20230402 161651 1

Men det slutade med att både jag och Hjördis fick time out en stund. Nåja efter en timme hade matte lugnat sig och tog med oss ut i växthuset för att vila lite, här kröp vi ner i soffan och tog en yllefilt över oss och vilade alla tre i samma soffa. Det var liksom inte läge att bråka…

BETTY (OCH SUSANNE)

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x