Espresso – Din lokala tidning

KiA-möte med sociala medier i fokus

KiA:s sista frukostmöte för detta året var hos Heidi på Ekstrands i Osby. Nätverksträffen var i början av december och det minglades friskt bland gästerna som kom både från Osby och Lönsboda.

Heidi som är VD på Ekstrands och ingår i KiA:s arbetsgrupp höll en mycket bra och intressant presentation om sociala medier och hur man kan nyttja det digitala forumet, då man kan följa och se de märkbara resultaten omgående. Allt med hjälp av olika statistiska uppdateringar som genomförs på nätet. Ett exempel som togs upp var Google Analytics, där man kan följa allt ifrån vart kunden kommer ifrån, vilken sajt och domännamn de har, till att kunna rikta ålderskategorin mot ett geografiskt område på sociala medier.

Det var många närvarande som inte visste om hur man bäst kan marknadsföra sig med hjälp av sociala medier och här fick de olika unika och gångbara tips.

Uppslutningen var god till det mycket uppskattade kvinnliga nätverkets frukost. Sara Gustafsson, Johanna Bergman, Cecilia Möllborn och Heidi Ekstrand sitter i arbetsgruppen för KiA. De passade på att berätta att programmet för 2019 håller på att sättas för fullt, samt avslutningsvis önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Fakta KiA

KiA betyder Kvinnor i affärslivet. Det kvinnliga nätverket hade ny omstart i höstas med både namnbyte och med arbetsgruppen. I KiA ingår alla kvinnor som jobbar och som vill ingå i ett nätverk med andra kvinnor som arbetar. Nätverkets syfte är att utveckla kvinnorna men även se till att hur företagen kan utvecklas. De har olika beröringspunkter på varje träff. KiA välkomnar alla företagsamma kvinnor in i nätverket.

Vill du också ingå i KiA kontakta Sara Gustafsson på 070-621 98 52.

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x