Espresso – Din lokala tidning
kickbikebana1

Kickbike i Knislinge

En ny kickbikebana har byggts i Knislinge, där Peab Asfalt har ansvarat för asfalteringen. Den 10 juni invigs anläggningen.

Asfalteringen genomfördes cirka två veckor innan kickebikebanan skulle tas i drift. Centralt i byn har det byggts upp en ny aktivitetsyta för barn och unga, som ska inspirera till rörelse och aktivitet utomhus.

– Vi har lagt ut asfalten med hjälp av en kranbil för att enkelt kunna nå hela kickbikebanan. För oss är det en speciell typ av handläggning där man på grund av kuperingen måste använda handvältar. Vårt lag har tidigare lagt beläggning både på andra kickbike-banor och pumptrucks, så det är ett erfaret team, säger Jimmy Åberg, arbetsledare.

kickbikebana2


Kickebikebanan är totalt 370 kvadratmeter stor, där 220 kvadratmeter består av asfalt och resterande betong. Asfalten är liknande den som vanligtvis läggs på cykelvägar. I anslutning till anläggningen har det även skapats en parkliknande miljö.

Asfalteringen har genomförts för Fasab med Östra Göinge kommun som slutkund.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x