Espresso – Din lokala tidning

Kickoff med Riksteatern Osby Hösten 2019

Höstens teaterprogram börjar med Kickoff den 14 september. Vi har valt att testa ett lite annorlunda upplägg denna gången. För att ni ska ha ett hum om vad som kommer att ske så kommer här en liten beskrivning om vår Kickoff.

KulturExpo
Dörrarna till Teater Borgen kommer att öppnas kl. 16:00 där ni möts av en KulturExpo och förmingel i foajén. Där får ni möjlighet att se lokala konstnärer ställa ut sina verk men även information från andra lokala föreningar. Självklart har vi en egen plats i Expot där ni kan ställa frågor om föreningen och om vad det innebär att vara medlem i Riksteatern. Vår förhoppning är att knyta ihop lokal kultur till en gemensam punkt under samma tillfälle. Vi bjuder på dricka och snacks i foajén under Expot.

Riksteatern Osby Kickoff
Kl. 17:00 startar Riksteatern Osby kickoffpresentation där vi berättar om föreningen och vårt arbete under året samt presenterar hösten program med en liten glimt av vårens program som redan är bokat. Vi berättar om vårt nya biljettsystem Tickster som vi valt att jobba med. Dels för att förenkla för oss i föreningen men i huvudsak för att korta ner biljettkön vid våra föreställningar. Med biljetten i handen redan när man kommer till Teater Borgen blir kötiden minimal.

Conny och Emma skvallrar…
Efter presentationen kommer vi att ha en kort paus innan Malmö Operas Kickofföreställning tar vid där vi bjuds på smakprov från deras kommande föreställningar. Vi gästas av Emma Lyrén Fernandez och Conny Thimander från Malmö Opera.
Conny och Emma skvallrar om Malmö Operas kommande säsong och tar med publiken på en teatralisk, musikalisk och magisk resa genom de olika uppsättningar som Malmö Opera sätter upp jubileumssäsongen 2019/20. En underhållande och informativ föreställning i musikteaterkonstens tecken!
Emma Lyrén Fernandez är anställd solist på Malmö Opera och har gjort roller i ett stort antal operor och även några musikaler; Jesus Christ Superstar, Tusen och en natt, Madame Butterfly, Hans och Greta, Pelléas och Mélisande, La traviata och många fler. Conny Thimander är en återkommande gästsolist på Malmö Opera. Han har gjort roller i Trollguld, Aniara, Butterfly, Carmen med flera.

Biljetten till Kickoffen bokar du via vår hemsida www.osbyteater.se
Har man inte möjlighet att boka via internet går det bra att, under dagtid, ringa till Ticksters kundtjänst på telefon 0771-47 70 70 och boka sin biljett.

Väl mött på Teater Borgen!

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy