Espresso – Din lokala tidning

Kims verksamhet växer

Kim Lundin har jobbar några år med stora och små entreprenadsjobb. Men tider förändras och företag utvecklas. Idag har verksamheten och företaget vuxit vidare och erbjuder så mycket mer.

– Ja en del hänger ju ihop med anläggningsarbete, men eftersom vi även jobbar en hel del med maskiner och fordon, så vill vi förlänga livsåldern och samtidigt öka andrahandsvärdet, förklarar Kim. Detta har vi utvecklat vidare och kan nu hjälpa privatpersoner och företag göra samma sak.

Lackkonservering ökar värdet

De flesta bilägare nöjer sig med att tvätta och möjligtvis vaxa sina bilar. Samtidigt så vet vi att det finns andra tjänster som konserverar bilarna.

– En vaxning håller tills du tvättar och avfettar bilen nästa gång, förklarar Tommy Larsson, som ansvarar för affärsområdet. Men om du lackkonserverar så får du sex års garanti.

Tommy jobbar med ett koncept som heter Dimondbrite.

– Det tar 1–2 dagar. Bäst är att behandla nya bilar. Helst innan de tvättas första gången, då lacken repas direkt, vilket gör det svårare att konservera lacken. Vi konserverar även begagnade bilar, men det tar lite längre tid att få dem i ordning.

Pris 4600 kr för nya bilar och 5600 för begagnade (inkl moms). Alla nybeställningar får en strålkastarpolering på köpet under mars.

Tar emot alla fordon

Förutom lackkonservering så kan du även få hjälp med rekonditionering, däckbyte/däckhotell och lättare reparationer. Hos Lundins så är det inte bara personbilar som får ett nytt liv. Hit är alla fordon välkomna. Lastbilar, traktorer, båtar, husbilar etc.

– Många vet inte att man kan återställa repor och lackar därför om helt i onödan, förklarar Tommy. Vi räknar med att klara ca 90 % av alla repor, vilket kan spara mycket pengar för bilägare. Så det kan vara väl investerade pengar att både säkra upp lacken och att hålla koll på skavanker, avslutar Tommy.

Fördel med Dimondbrite

Fin yta

Lättskött, bara spola av bilen

Höjer andrahandsvärdet

Underhållsväska med produkter ingår

Inga kostsamma återbehandlingar

6 års garanti

Avlopp med total trygghet

I entreprenadarbetet så ingår ofta arbete med avlopp. Lundins har därför satsat på Biovac minireningsverk, som klarar allt från lilla stugan till en hel stugby.

– Ja den stora skillnaden är att i detta system så har du kontroll över avloppet, förklarar Kim. Det har du inte med en traditionell trekammarbrunn. Därmed har du helt andra möjligheter med installationen som annars kan vara ett stort problem. Kostnaden för vårt system ligger på ca 4500 kr per år inklusive allt. Du får 3 års garanti och 16 år kostnadskontroll.

– Vi hjälper till med all administration, information och ansökningar, förklarar Kim.

fördelar med biovac

Enkel hantering

Skonsam för miljön

Lätt installation

Små begränsningar

Full kontroll

Billig service

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x