Espresso – Din lokala tidning
Humlegårdskliniken

Klinik för estetiska behandlingar öppnar i Osby

Inom kort öppnar Humlegårdskliniken en filial på V. Järnvägsgatan i Osby. Verksamheten är specialiserad för behandling mot rynkor, hudföryngring och fillers. Humlegårdskliniken är ett familjeföretag där doktor Lennart Sandberg och Amanda Weidenius utför alla behandlingar.

Det finns en koppling till Osby som då är en av anledningarna till etableringen.

– Ja min fru och delägare Lotta Sandberg, kommer från Osby, berättar Lennart. Vi har sen många år ett sommarhus här och spenderar därför redan nu mycket tid här. När vi nu får en klinik på plats så ger det oss en möjlighet att vara här oftare.

Lennart Sandberg är barnortoped och driver idag Barnortopediskt Centrum som är en ortopedmottagning där han är verksamhetschef. Lennart har mer än 20 års erfarenhet av estetiska behandlingar med fillers och botulinumtoxin.

Amanda Weidenius är legitimerad tandläkare och har sedan hon påbörjade sin utbildning haft ett stort intresse för estetik. Amanda är dotter till Lennart Sandberg och under lång tid haft honom som mentor.

Klicka vidare för mer information om behandlingar och tidsbokning.

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy