Espresso – Din lokala tidning

Konkret Design UF

Engla Havewald och Lisen Hjortenbrink Persson går båda i åk. 3 på Ekbackeskolans ekonomiprogram. De har nu dragit igång sitt UF-företag som heter Konkret Design, där de säljer inredningsdetaljer i betong. 

Både Engla och Lisen är kreativa personer som tycker om att pyssla, vilket är bakgrunden till deras affärsidé. De skapar och säljer inredningsdetaljer i betong.  

– Vi vill bidra till en fin hemmiljö och hjälpa till att skapa en lugn och mysig miljö. På vissa av förmålen har vi dessutom målat på gulddetaljer för att göra det lilla extra, förklarar de.

Det är en ambitiös affärsidé eftersom de först fått lära sig gjuta och skapa i betong och lägga upp ett lager. De är dessutom helt självlärda. 

– Vi har fått inspiration från internet och bilder. Sen har vi fått prova oss fram när det gäller att göra formar och produkter. Det gick egentligen rätt så fort att lära sig, berättar tjejerna.

Nu har de ett brett sortiment av inredningsprylar, som de marknadsför via hemsida och sociala medier. 

Sortimentet består av ljusstakar, bokstöd, grytunderlägg, smyckeshållare. Engla och Lisen avser också att säsongsanpassa produkter och inför Halloween finns det till exempel ljusstakar utformade som pumpor att köpa. 

– Vi tar gärna emot önskemål på produkter också, säger Engla och Lisen som börjar sin försäljning den 21 oktober. 

Se och beställ inredningsprodukterna på hemsidan och sociala medier: 

Hemsida: konkretdesignuf.wixsite.com

instagram:  konkretdesign.uf

FB: Konkret Design UF 

För info och frågor:

konkretdesign.uf@gmail.com

0709 -96 58 72

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy