Espresso – Din lokala tidning

Konsert med The Hebbe Sisters & Duo Sentire

The Hebbe Sisters och Duo Sentire bjuder in till en stämningsfull, musikalisk helhetsupplevelse med både sång, musik, dans och poesi – allt i enat samförstånd. Låt den omåttligt talangfulla familjen ta dig med på en förtrollande resa med klassiska örhängen, traditionella svenska sånger och glädjefull swing. Närheten och kontakten med publiken står alltid i centrum och deras mål är att ge konsertbesökarna ett bestående musikaliskt minne.

The Hebbe sisters består av de tre värmländska, skönsjungande systrarna Emelie, Josefine och Maria Hebbe som utstrålar glädje och musikalitet så det sjunger om det. De har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på repertoaren som de levererar med sångglädje, närvaro, tonsäkerhet och energi. Nu senast har man kunnat se systrarna leverera proffsiga framträdanden i Allsång på Skansen och Bingolotto.

Duo Sentire; Ulrika Hebbe, piano och Lars-Inge Bjärlestam, cello har en mycket lång musikalisk erfarenhet och har, både som solister och som duo, turnerat i flera världsdelar. Duon har medverkat i åtskilliga TV- och skivproduktioner och har fått representera Sverige i flera internationella festivaler. Som Duo Sentire har de uppmärksammats för sitt samspel, temperament, spelglädje och förmågan att sudda ut musikaliska gränser.

Familjen har tillsammans släppt två skivor: En strålande jul (2016) samt På vår blomstrande äng (2017) och varit på inte mindre än sex turnéer i Schweiz de senaste tre åren.
Konserten äger rum i Musikskolans Konsertsal i Osby söndag den 29 september och börjar kl 17:00.

Arrangör är Osby Konsertförening
/osbykonsertforening.weebly.com.

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy