Espresso – Din lokala tidning
hovdala 2023

Konstrundan mittskåne – när börjar den?

Konstrundan i Mittskåne är en årlig konst- och kulturhändelse som väcker liv i påsken. Evenemanget, som äger rum under påskhelgen, lockar konstentusiaster och besökare från när och fjärran för att utforska den rika konstscenen i regionen. Med en mångfald av konstnärer och konstnärliga uttryck skapar Konstrundan en spännande plattform för konstinteressenter att möta och utforska lokala konstnärers verk.

Boka påsken för konstrundan mittskåne

Påskhelgen blir fylld av kreativitet och inspiration när konstnärer i Mittskåne öppnar upp sina ateljéer och utställningslokaler för allmänheten. Detta ger besökarna möjlighet att komma närmare konstskapandet och lära sig mer om konstnärernas processer och tankar bakom verken. Samtidigt får konstnärerna en unik chans att interagera med sitt publik och dela med sig av sin passion för konst.

Konstrundan mittskåne – programmet kommer

Mittskåne, med sin mångsidiga natur och kulturella arv, blir en naturlig och inspirerande plats för konstnärer att verka. Genom Konstrundan får konstnärerna möjlighet att visa upp sin mångfald av konstnärliga uttryck, vilket inkluderar målningar, skulpturer, keramik, fotografi och mycket mer. Besökarna kan förvänta sig att uppleva en konstnärlig resa genom de vackra landskapen och charmiga byarna i Mittskåne.

Konstrundan mittskåne – en kultur och naturupplevelse

Utöver att vara en plattform för konstutställningar blir Konstrundan också en möjlighet för konstnärerna att sälja sina verk och skapa en direkt koppling mellan skapare och köpare. Detta skapar en atmosfär av samhörighet och stöd för den lokala konstscenen.

Upp det konstnärliga hjärtat via konstrundan

Konstrundan i Mittskåne under påskhelgen blir därmed inte bara en konstnärlig upplevelse utan även en kulturell och social händelse. Det är en möjlighet för besökare att fördjupa sig i konstvärlden, uppskatta lokal talang och samtidigt njuta av den vackra omgivningen i Mittskåne. Så ge dig ut och upptäck det konstnärliga hjärtat av Mittskåne under denna spännande helg!

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x